Een vervelende afvoerverstopping in de winter voorkomen

Voorkom afvoerverstopping
Tips

Wist u al dat de kans op een verstopping in uw afvoer zeker in de herfst en winter behoorlijk groot is? Een afvoerverstopping brengt vaak een nare stank met zich mee en maakt het in het ergste geval onmogelijk om nog gebruik te maken van uw sanitaire voorzieningen in huis. Reden genoeg om een afvoerverstopping zo goed mogelijk te voorkomen! Onze ervaren loodgieter helpt u graag bij het treffen van de nodige voorbereidingen voor de herfst- en wintermaanden. Zo is het onder meer sterk aan te raden om een bladvanger over uw regenpijp te plaatsen, zodat bladeren buiten uw afvoer gehouden kunnen worden. Juist deze bladeren vormen vaak het begin van een vervelende afvoerverstopping.

Afvoer preventief laten doorspuiten

Om de kans op een afvoerverstopping zo klein mogelijk te maken kunnen onze loodgieters uw afvoer preventief doorspuiten. Het doorspuiten van de afvoer zorgt dat het restafval op de bodem van de afvoer naar de centrale riolering wordt geleid. Doordat het water in de afvoer dit restafval zelf niet meer mee kan voeren is de kans op de groei van een serieuze verstopping groot. Ook kunt u naast de bladvanger over uw regenpijpen een filter in het putje van uw douche en een zeefje in de gootsteen gebruiken om de kans op verstoppingen kleiner te maken.

Hulp bij een verstopping in de wintermaanden

Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een verstopte afvoer in de winter, dan staat onze spoedloodgieter voor u klaar om hulp te bieden. U bereikt onze spoedloodgieter niet alleen tijdens kantoortijden, maar ook op de late avonden en zelfs in het weekend. Zo hoeft u nooit lang in de stank te zitten. Een verstopping is vaak erg lastig zelf te verhelpen. Het gebruik van een ontstoppingsmiddel en/of ontstopper heeft alleen zin bij beginnende verstoppingen.

Waarom kiest u voor ons?

Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button