Cv-ketel plaatsen en onderhouden

Cv-ketel in Leeuwarden plaatsen en onderhouden

De cv-ketel vormt een van de meest essentiële onderdelen van een woning. Vanuit de cv-ketel worden de verschillende ruimtes in huis van warm water voorzien. Ook kunt u overal in huis een verwarming gebruiken, dankzij uw cv-ketel. Juist om deze reden is het van groot belang dat u uw cv-ketel in Leeuwarden regelmatig laat onderhouden! Onze monteurs kunnen u hierbij helpen door de cv-ketel eens per drie of vier jaar voor u na te lopen op een beginnende slijtage aan onderdelen binnen de cv-ketel. Door deze onderdelen tijdig te vervangen is de kans op een cv-ketelstoring minimaal. U moet er immers niet aan denken dat u enkele dagen zonder werkende cv-ketel komt te zitten!

Nieuwe cv-ketel in huis laten installeren

Niet alleen voor het onderhouden van de cv-ketel in Leeuwarden kunt u bij onze loodgieters terecht, ook voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel kunt u op onze hulp rekenen. Onze loodgieters hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van cv-ketels. Hierdoor kunnen we u van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Welk type cv-ketel past bijvoorbeeld het beste bij uw verbruik? Welke cv-ketel heeft het meest gunstige rendement? Enzovoorts. Wij denken graag met u mee om samen tot de beste keuze te komen.

Het plaatsen van een cv-ketel kunt u het beste aan een loodgieter overlaten, om de kans op complicaties zo klein mogelijk te maken. Cv-ketels die niet op de juiste wijze worden aangesloten kunnen bijvoorbeeld voor lekkages in huis zorgen. Dit komt doordat het water langzaam uit de leidingen onder de cv-ketel zal sijpelen. Daarbij kunnen er vervelende storingen ontstaan als de cv-ketel niet goed aangesloten wordt.

Storingen in de cv-ketel voorkomen en verhelpen

Onze loodgieters raden mensen aan om hun cv-ketel zeker eens per drie of vier jaar (afhankelijk van de leeftijd van een cv-ketel) te laten onderhouden. Bij het onderhouden van de cv-ketel worden de versleten onderdelen vervangen, zodat een storing voorkomen kan worden. Ook zullen we de cv-ketel aan de binnenzijde grondig reinigen. Zo bent u ervan verzekerd dat het stof aan de binnenzijde van de cv-ketel de werking van de cv-ketel niet kan belemmeren. Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een cv-ketelstoring, dan kunt u onze spoedloodgieter bellen om de storing direct voor u te verhelpen.cv-ketel leeuwarden

In sommige gevallen is het mogelijk om de cv-ketelstoring zelf op te lossen. Zoek de foutcode op het display van uw cv-ketel op in de handleiding van uw apparaat, om te zien welke stappen u zelf kunt zetten.

Bekende CV-ketel merken zijn onder andere: Vaillant, Remeha, Atag & Nefit-Bosch.

CV ketel reparatie in Leeuwarden

U moet er niet aan denken, dat uw CV- of combiketel op een koude herfst- of winterdag te maken krijgt met een storing. Wanneer u een combiketel heeft is het door een storing niet alleen koud in uw woning, maar kunt u tevens niet langer gebruikmaken van warm water onder de douche of voor bijvoorbeeld de afwas. Een vervelende situatie, die u het liefst zo snel mogelijk wilt hebben opgelost! Gelukkig staan onze deskundige loodgieters klaar voor een CV ketel reparatie in Leeuwarden en omgeving. Wij traceren de bron van de storing en zullen deze direct voor u verhelpen, door onderdelen te vervangen of een fout in de software te herstellen.

Beter zou het bij een storing zijn geweest om uw CV- of combiketel goed te hebben onderhouden, zodat een storing voorkomen was. Ook hiervoor bent u bij onze loodgieters aan het juiste adres! We komen graag eens per half jaar naar u toe voor een onderhoudsbeurt aan uw CV ketel.

Oorzaak storing in uw CV

Een storing in uw CV kan meerdere oorzaken hebben. Zo kan een gesprongen leiding, bijvoorbeeld als gevolg van hevige vorst, zorgen voor problemen met uw CV, maar is ook slijtage aan onderdelen een veelvoorkomend probleem. Een CV ketel reparatie in Leeuwarden is in beide gevallen vaak snel uitgevoerd, maar zeker bij versleten onderdelen is dit onnodig. Door uw CV- of combiketel regelmatig na te laten kijken worden versleten onderdelen snel herkend en kunnen deze tijdig vervangen worden.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button