24/7 Loodgieter

Hulp van een 24/7 loodgieter in Leeuwarden inschakelen

Veel van de loodgietersklussen die door ons loodgietersbedrijf kunnen worden uitgevoerd zullen geen haast hebben. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen of het aansluiten van sanitaire voorzieningen in een verbouwde badkamer. Hoewel u dergelijke klussen vanzelfsprekend zo snel mogelijk wilt laten uitvoeren, hoeft dit niet dezelfde avond te gebeuren. Er zijn echter ook situaties waarbij u de hulp van onze 24/7 loodgieter in Leeuwarden wel direct nodig heeft! Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in huis, een verstopping in uw afvoer of een storing in de cv-ketel. Zeker bij lekkages is het van groot belang dat u de hulp van onze 24/7 loodgieter zo snel mogelijk inschakelt. Zo voorkomt u dat er een blijvende waterschade aan uw muren, vloeren en plafonds ontstaat. Voor welke klussen kunt u de hulp van de 24/7 loodgieter van ons loodgietersbedrijf goed gebruiken?

Direct hulp bij noodsituaties in huis

24/7 loodgieter in Leeuwarden

In het geval van een lekkage zal onze 24/7 loodgieter direct een lekdetectie voor u uitvoeren, waarbij wij de beschikking hebben over verschillende hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen maken hak- en breekwerk bij het achterhalen van de bron van een lekkage overbodig. Zo voorkomen we dat u tijden in het puin blijft zitten en hebben we de lekkages doorgaans sneller voor u opgelost. Naast de hulp die wij u kunnen bieden bij een lekkage in huis, kunnen we u ook bij verstoppingen en cv-ketelstoringen van dienst zijn.

Een verstopping in de afvoer gaat vaak gepaard met een zeer vervelende stank. Daarbij is het in het ergste geval zelfs niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van uw sanitaire voorzieningen in huis bij een verstopping. Het water kan immers niet meer door de afvoer naar de centrale riolering worden weggevoerd. Reden genoeg om een verstopping in de afvoer zo snel mogelijk door onze 24/7 loodgieter te laten verhelpen. Vaak is het voldoende om de afvoer onder een hoge druk door te spuiten.

Zelf een cv-ketelstoring oplossen

Het is niet altijd direct noodzakelijk om de hulp van onze 24/7 loodgieter in te schakelen. Bij een cv-ketelstoring kunt u de foutcode op het display van de cv-ketel bijvoorbeeld zelf in de handleiding van uw apparaat opzoeken. In de handleiding zult u vinden of u de cv-ketelstoring zelf kunt verhelpen, of dat u hier de hulp van een 24/7 loodgieter voor nodig heeft. Wij zullen de cv-ketel nalopen op de aanwezigheid van versleten onderdelen. Mocht dit het geval zijn, dan zullen de onderdelen direct vervangen worden.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button