Loodgietersbedrijf

Zoekt u een loodgietersbedrijf in Leeuwarden? Wees welkom!

Wanneer u zoekt naar een erkend loodgietersbedrijf in Leeuwarden en loodgietersbedrijf leeuwardenomgeving, hoeft u niet langer te zoeken! Bij ons vindt u de loodgieter waar u naar opzoek bent, die niet alleen ervaren is in zijn vak, maar u ook op een persoonlijke en vakkundige wijze kan helpen bij het verwezenlijken van uw wensen. Bent u bijvoorbeeld bezig met de aan-, ver- of nieuwbouw van een woning en heeft u advies nodig over de loodgieterszaken? Onze loodgieters geven u graag een advies op maat en komen daarna bij u langs om dit advies ook daadwerkelijk voor u te verwezenlijken. Denk hierbij aan het leggen van de leidingen, het aansluiten van uw nieuwe sanitair op de afvoer, het plaatsen van de CV– of combiketel, enzovoorts.

Ook na de oplevering van de werkzaamheden staan we voor u klaar! Zo komen we graag bij u langs voor het onderhouden van uw CV- of combiketel, het eens per half jaar doorspuiten van uw afvoer en het controleren van de leidingen op eventuele lekkages. Mocht u onverhoopt toch tegen problemen of storingen aanlopen, dan komen we deze zo snel mogelijk voor u verhelpen.

Onderhoudsklussen voor ons loodgietersbedrijf

Ons loodgietersbedrijf in Leeuwarden houdt zich onder meer bezig met het onderhouden van loodgieterselementen in huis. Het is sterk aan te raden om deze loodgieterselementen eens per twee of drie jaar te laten onderhouden, om de kans op complicaties zo klein mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan de cv-ketel in huis! De cv-ketel bestaat uit tal van kleine onderdelen, die door de jaren heen versleten kunnen raken. Op het moment dat een van deze onderdelen ernstig beschadigd is, zal het specifieke onderdeel vervangen moeten worden. Door de cv-ketel regelmatig te laten onderhouden voorkomt u dat deze versleten onderdelen voor een cv-ketelstoring kunnen zorgen.

Hulp van de spoedservice

Naast de klussen die wij op werkdagen tijdens kantooruren voor u uit kunnen voeren, kunnen we u ook in de weekenden en zelfs op de late avond helpen. Er zijn verschillende klussen die u zo snel mogelijk door onze loodgieters uit wilt laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen van een lekkage of een verstopping. Ons loodgietersbedrijf heeft een ruime ervaring met het uitvoeren van deze klussen, waardoor dergelijke complicaties binnen een zeer korte tijd voor u verholpen kunnen worden. Zeker bij lekkages is het van groot belang dat er tijdig voor een oplossing wordt gezorgd! Zo voorkomt u een blijvende waterschade aan uw woning.

Meer weten over ons loodgietersbedrijf in Leeuwarden?

Wanneer u meer wilt weten over de werkzaamheden van ons loodgietersbedrijf in Leeuwarden, nodigen we u graag uit voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking. Op onze website vindt u tevens meer informatie over de verschillende diensten die wij u kunnen aanbieden. Waarmee mogen wij u helpen?

Waarom kiest u voor ons?

Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button