Schimmelvorming voorkomen? Laat lekkages met spoed oplossen! 

loodgietersleeuwarden.nl
Tips

Een lekkage kan voor verschillende vormen van schade in huis zorgen. Het ontstaan van schimmels op uw muren of plafonds is hier een goed voorbeeld van! Niet alleen zijn de schimmels bijzonder onhygiënisch. Ook is het vaak lastig om de schimmelvorming te herstellen. Afhankelijk van de omvang van de lekkage, zal het vocht eerst enkele weken tot zelfs maanden uit de muur moeten trekken. Dit doet u bijvoorbeeld met een vochtvreter en door de woning iedere ochtend door te laten tochten. Pas wanneer het vocht uit de muur getrokken is, kan aan het herstel van de schade begonnen worden.  

 

Om een dergelijke situatie te voorkomen, dient u lekkages met spoed op te laten lossen door onze spoedloodgieter.  

 

Lekkages herkennen en met spoed laten verhelpen  

Een lekkage herkennen kan behoorlijk lastig zijn! In het bijzonder wanneer het om een lekkage tussen uw muren gaat. Zo’n lekkage kan echter ontstaan zijn tijdens het boren van gaatjes in de muur. Mogelijk heeft u het gevoel gehad iets geraakt te hebben, wat in dit geval de leiding was. Ook kunt u plotseling vocht zien liggen in uw keukenkastje. Dit duidt mogelijk op een lekkage rond uw gootsteen.  

 

Tip: plaats altijd een teil of emmer onder het punt waar het vocht uit de leiding of bijvoorbeeld sifon lekt. Zo voorkomt u een verdere verergering van de schade!  

 

Verschillende soorten lekkages binnen woningen  

Lekkages komen op tal van verschillende plekken in huis voor. Reeds werd het voorbeeld van een leidinglekkage gegeven, als gevolg van schade tijdens het boren. Er kan echter ook een lekkage ontstaan zijn onder uw dakbedekking, doordat hier in de herfst takken tegenaan zijn geslagen. Of wat te denken van een lekkage als gevolg van het op een verkeerde wijze aansluiten van leidingen? Wij lossen de verschillende soorten lekkages met spoed voor u op!  

Waarom kiest u voor ons?

Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button