Lekkages opsporen en verhelpen in Leeuwarden?

Lekkages in Leeuwarden opsporen en verhelpen

Er zijn verschillende soorten complicaties die voor een grote ergernis bij woningbezitters kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen, storingen in de cv-ketel en lekkages! Lekkages zijn niet alleen lastig zelf op te lossen, ook kan een lekkage voor een blijvende waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op muren, vloeren en plafonds, rottende plekken in het houtwerk onder uw dakbedekking of houten meubels, enzovoorts. Om de kans op lekkages zo klein mogelijk te maken, is het raadzaam om de loodgieterselementen in huis regelmatig te laten onderhouden. Denkt u toch last te hebben van lekkages in Leeuwarden? Onze loodgieters staan voor u klaar om een passende oplossing te bieden! Zo maken we de kans op een ernstige waterschade minimaal.

De bron van een lekkage opsporen

Doordat de bron van een lekkage vaak erg klein is kan het behoorlijk lastig zijn om de bron van een lekkage met het blote oog op te sporen. Onze betrouwbare loodgieters beschikken over verschillende hulpmiddelen die het achterhalen van de bron van een lekkage aanzienlijk makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een ultrasoon detectie of een detectie met een thermografische camera. In beide gevallen is het niet langer noodzakelijk om hak- en breekwerk uit te voeren, waarmee we voorkomen dat u nog enige tijd in het puin blijft zitten.

Het kan raadzaam zijn om eens per twee of drie jaar een preventieve lekdetectie in huis uit te laten voeren. Zeker de lekkages in de buurt van leidingen onder de vloer of tussen muren zijn vaak nauwelijks op te merken voordat de waterschade aan uw muren of vloeren ontstaat. Met een preventieve lekdetectie kunnen we ook deze lekkages in een vroeg stadium voor u verhelpen. Bij het verhelpen van een lekkage is het vaak voldoende om leidingen te vervangen, een nieuwe rand met kit aan te brengen, het aansluitpunt tussen leidingstukken te verstevigen, enzovoorts.

Leidingen aan laten leggen door loodgieters

Lekkage opsporen verhelpen

Om de kans op lekkages zo klein mogelijk te maken is het raadzaam om loodgietersklussen door loodgieters uit te laten voeren. Probeer leidingen bijvoorbeeld niet zelf aan te leggen bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Bij het aanleggen van leidingen kan er veel fout gaan. Zo kunnen leidingstukken beschadigd raken, of kan speling tussen twee leidingstukken ontstaan. In het laatste geval zal het water in de leidingen langzaam uit de leidingen sijpelen en vervolgens in uw woning trekken. Door dergelijke klussen door een loodgieter in Leeuwarden uit te laten voeren is de kans op lekkages minimaal.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button