Over ons

Over Loodgieter Leeuwarden

Zoekt u een erkend loodgietersbedrijf dat u helpt bij een lekkage of verstopping? Dan bent u bij Loodgieters Leeuwarden aan het juiste adres. Loodgieter Leeuwarden is al lange tijd een begrip in de omgeving van Leeuwarden. Loodgieters Leeuwarden is op elk moment van de dag te bereiken om uw problemen op te lossen. Loodgieter Leeuwarden beschikt over veel ervaren loodgieters die al jaren in het vak werkzaam zijn. Kwaliteit is voor zowel u als voor ons belangrijk. Dit is dan ook de reden dat onze monteurs met veel precisie te werk gaan en pas weggaan als uw probleem verholpen is.   

Beschikbaar voor alle klussen! 

Loodgieter Leeuwarden houdt zich bezig met al uw loodgietersklussen, zowel grote als kleine klussen. Als u problemen hebt met de aanleg van uw nieuwe sanitair of simpelweg geen ervaring hebt met de aanleg hiervan, staan onze loodgieters voor u klaar om hun vakmanschap te laten zien. Als u een nieuwe cv-ketel wilt laten monteren of als uw cv-ketel onderhoud nodig heeft komen onze loodgieters graag langs. Naast deze grote klusjes is Loodgieters Leeuwarden ook beschikbaar voor kleine klusjes. Denk hierbij aan het oplossen van een lekkage bij de kraan in de keuken of een verstopping in het afvoerputje van de douche. Onze loodgieters traceren de oorzaak van het probleem en zullen dit probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.   

Service staat bij ons op 1 

Onze loodgieters zijn echte vakmannen en dat betekent dus ook dat ze erg servicegericht zijn. Onze loodgieter gaat pas weg als u tevreden bent met het resultaat. Als achteraf toch blijkt dat de loodgieter een fout heeft meegemaakt of het probleem toch niet verholpen is, komt onze loodgieter dezelfde of volgende dag nog een keer langs om het probleem bij u op te lossen.   

Heeft u een probleem waar u een loodgieter bij nodig heeft? Aarzel dan niet om Loodgieters Leeuwarden in Leeuwarden meteen te contacteren via 058-7820449

Waarom kiest u voor ons?

Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button