Sanitair aanleggen

Sanitair aanleggen in Leeuwarden

sanitair aanleggen leeuwardenBent u van plan om nieuw sanitair aan te leggen? Is uw badkamer of toilet erg gedateerd of bent u aan het aan-/ verbouwen? Bent u hiervoor op zoek naar een goede loodgieter? Vandaag de dag is goed sanitair onmisbaar. Of het nou gaat om nieuw sanitair, de aanleg van sanitair voor minder validen of sanitair voor grote kantoorpanden; voor sanitair aanleggen in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters zijn specialisten op dit gebied. Daarnaast worden onze loodgieters regelmatig bijgeschoold en blijven zij zo op de hoogte van de nieuwste oplossingen. Daarnaast kunnen we u ook ondersteunen wanneer er acute problemen zijn met uw sanitair. Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Een juiste installatie van uw sanitair is belangrijk

Een nieuwe badkamer aanleggen is een flinke investering. Hier wilt u zo lang mogelijk van genieten. Dit kan ook zeker, mits uw sanitair op een juiste manier wordt aangelegd. Zorg er voor dat u een betrouwbare loodgieter in de arm neemt die hiervoor kan zorgen. Wij worden helaas nog te vaak gebeld door mensen die problemen hebben met hun verkeerd aangesloten sanitair. Onze professionele vakmannen helpen deze problemen vakkundig op. Problemen met uw sanitair kunnen ontstaan wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een snelle doe-het-zelf oplossing of verkeerde aansluitingen op het riool. Wij van Loodgieters Leeuwarden zijn u graag van dienst voor een vakkundige installatie van uw sanitair waardoor latere problemen voorkomen worden. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met:

  • Het aan- of verleggen van waterleidingen
  • Nieuwe aansluitingen op het rioleringsstelsel
  • Een correcte aansluiting van het sanitair
  • Nette en professionele afwerkingsanitair aanleggen

Door het inschakelen van een professional voorkomt u problemen zoals lekkages of een slechte watertoevoer of afvoer. Kies het juiste sanitair voor u en wij helpen u met de installatie!

Ook met problemen kunnen wij u helpen

Wanneer u op zoek bent naar een goede loodgieter, bent u bij ons op het juiste adres. Ook wanneer er problemen zijn met het sanitair kunnen wij u helpen. Ons netwerk van ervaren loodgieters zorgt ervoor dat er altijd een gekwalificeerde loodgieter in de buurt is. Ook voor het verhelpen van storingen staan wij paraat. Onze spoedservice is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar.

Schakel ons in voor vakkundige aanleg van sanitair in Leeuwarden

Wij zijn u graag van dienst bij het aanleggen van allerlei soorten sanitair. Kranen, wasbakken, ligbaden, toiletten of douches, wij helpen u graag! Bel ons direct om een afspraak in te plannen of voor vrijblijvend advies over de verschillende mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Onze contactgegevens vindt u hier.

Waarom kiest u voor ons?

Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak
Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Menu
Call Now Button