Werking van een slimme thermostaat in huis

Tips

Een slimme thermostaat, wellicht heeft u er in de afgelopen periode al eens van gehoord? Steeds meer energieleveranciers bieden particulieren de mogelijkheid aan, om een dergelijke thermostaat in huis te laten installeren. Voor de installatie van een thermostaat kunt u de hulp inschakelen van een loodgieter bij u in de buurt, zodat u zeker bent van een correcte installatie van de thermostaat. Met een slimme thermostaat is het mogelijk om op een relatief eenvoudige wijze energie te besparen. Dit scheelt u jaarlijks vele tientallen, tot een paar honderd euro op uw energierekening. Wie wil dat nou niet? Daarbij is een slimme thermostaat een veel goedkopere oplossing, dan bijvoorbeeld het verbeteren van de isolatie in huis.

Een app en thermostaat gecombineerdPlumber at work

De slimme thermostaat werkt in combinatie met een handige mobiele app, die het mogelijk maakt om de temperatuur in huis altijd en overal te beheren. Wanneer u tijdelijk van huis gaat zet u de thermostaat eenvoudig uit. Vervolgens schakelt u deze in, als u op de terugweg bent! Zo hoeft u in de tijd dat u niet thuis bent geen energie te verliezen aan het warmhouden van uw woning.

Dat is niet de enige mogelijkheid van deze app, waar u overigens een werkende internetverbinding voor nodig heeft. Ook geeft de app u inzicht in uw verbruik, zodat u precies weet hoe hoog uw energierekening zal zijn aan het eind van het jaar.

Waarom kiest u voor ons?

Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button