Verschillende vormen van stankproblemen

Pipe wrench in Leeuwarden
Tips

Stankproblemen kun je grofweg onderverdelen in twee categorieën. Je hebt de incidentele stankproblemen en de stankproblemen waar een structureel probleem aan ten grondslag ligt.

Incidentele stankproblemen

Dit type stankproblemen kan veel verschillende oorzaken hebben. Of het nu een afvalzak is die je uit het oog bent verloren, waar die vleesresten lekker aan het wegrotten zijn, of een vergeten aankoop uit de koelkast: stank veroorzaakt het. Het is wel zo dat je bij incidentele stankproblemen vrijwel altijd binnen no-time de oorzaak hebt getraceerd en weg hebt genomen. Dat grote, grote voordeel heb je ten opzichte van structurele stankproblemen.Pipe wrench in Leeuwarden

Structurele stankproblemen

Bij structurele stankproblemen heb je veel meer inzicht in de onderliggende oorzaken nodig. Want hoe weet je nu precies waar de oorzaak vandaan komt? Dat geldt zeker voor stank die wordt veroorzaakt door het riool. Dat kan verschillende oorzaken hebben, maar bovenal geldt dat er daarbij sprake is van of achterstallig onderhoud of een scheurtje ergens in de afvoer. Alleen dan kunnen de echt vieze luchtjes ontsnappen.

Bel een loodgieter bij rioolstank

Wordt je geconfronteerd met rioolstank? Dan raden wij je aan om altijd een loodgieter te bellen. Die kan je namelijk helpen met het opsporen van de schade en met het zoeken naar de oorzaak. Vaak is de oorzaak met behulp van een aantal technieken, schadevrij te vinden. Dat betekent dat er geen sprake meer is van die vervelende rioolstank en dat je echt op weg bent naar een stankvrije omgeving.

Waarom kiest u voor ons?

Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button