Loodgieter raadplegen voor verstopping in badkamer

riool ontstoppen Leeuwarden
Tips

Is de afvoer van de douche, het bad, het toilet of de wastafel in uw badkamer verstopt? Dan wordt het mogelijk tijd om een loodgieter in te schakelen. Wanneer het een lokale verstopping betreft, kunt u het mogelijk zelf nog verhelpen, maar als het gaat om een grote verstopping is het verstandig om er een loodgieter bij te halen.

Bel een loodgieter

Voordat u ook daadwerkelijk overgaat tot het inschakelen van een loodgieter, kunt u eerst telefonisch het probleem aan hem vertellen. Mogelijk kan de loodgieter in kwestie u van een aantal tips voorzien, waardoor hij niet langs hoeft te komen. In dat geval kunt u het probleem misschien zelf verhelpen en dat scheelt u behoorlijk wat geld.

Twee linkerhanden

Heeft u zelf nooit eerder een verstopping verholpen? Of vindt u het gewoonweg te smerig om dit zelf te doen? Dan is het wel verstandig om een loodgieter langs te laten komen. Hij is het gewend om dergelijke problemen te verhelpen en weet door zijn jarenlange ervaringen binnen de kortste keren de afvoer te ontstoppen.

Diverse mogelijkheden

Indien u geen voorstander bent van het inschakelen van een loodgieter en u bent enigszins handig, dan kunt u zelf de verstopping proberen te verhelpen. Dit kan met een ontstopper, een ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddelen. In veel gevallen zorgt dit ervoor dat de verstopping al dan niet tijdelijk verholpen is. Wanneer deze na een tijdje weer terug komt, is het verstandig om een loodgieter in te schakelen.

Waarom kiest u voor ons?

Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button