Buitenkraan laten afsluiten door loodgieter uit Leeuwarden

Tips

U wilt de kans op het knappen van uw leidingen vanzelfsprekend zo goed mogelijk minimaliseren. Niet alleen zorgt het knappen van de leidingen ervoor dat de kapotte leidingen vervangen moeten worden, ook ontstaat er bij een geknapte leiding vaak een vervelende waterschade als gevolg van een lekkage. U verkleint de kans op het knappen van de leidingen door de buitenkranen in de wintermaanden af te laten sluiten door de loodgieter in Leeuwarden. De loodgieter in Leeuwarden heeft een ruime expertise in het afsluiten van buitenkranen, waardoor een dergelijk klusje snel voor u is uitgevoerd.

Hulp bij het afsluiten van de buitenkranen

In de wintermaanden komt het water in uw leidingen stil te staan, waardoor het water uit zal zetten en ervoor zal zorgen dat de druk op de leidingen te groot wordt. De leidingen knappen hierdoor en zullen een vervelende waterschade veroorzaken. De loodgieter in Leeuwarden zal uw buitenkraan afsluiten door de afsluiter om te draaien. De afsluiter is vaak een klein kraantje of een boutje, die zich in de kruipruimte van uw woning bevindt of onder de afvoer van uw gootsteen zit. Na het omdraaien van de afsluiter laat men de buitenkraan vaak nog een korte tijd geopend, om te zorgen dat al het water uit uw leidingen is gelopen.

Wilt u in de lente en zomer weer gebruik kunnen maken van uw buitenkranen? Schakel de loodgieter in Leeuwarden opnieuw in om de buitenkranen weer aan te sluiten op uw leidingnetwerk.

De leidingen isoleren met piepschuim

Naast het laten afsluiten van de buitenkraan door de loodgieter in Leeuwarden kunt u er ook voor kiezen om uw leidingen beter te laten isoleren. Bij het verbeteren van de isolatie wordt er een laag met piepschuim om uw leidingen aangebracht, waardoor de kans minimaal wordt dat uw leidingen bevriezen.

Waarom kiest u voor ons?

Loodgieterswerkzaamheden
Altijd servicegericht
Jarenlang ervaring in het vak

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button