[vc_separator type=”transparent” up=”51″ down=”0″][custom_font font_size=”47″ line_height=”60″ font_style=”normal” text_align=”center” font_weight=”500″ text_decoration=”none” text_shadow=”no” color=”#000000″]Spoedservice[/custom_font]
[vc_separator type=”transparent” up=”51″ down=”0″]

Spoedservice in Leeuwarden inschakelen

Voor veel loodgietersklussen zult u tot een volgende dag kunnen wachten met het inschakelen van een loodgieter in Leeuwarden. Er zijn echter ook een aantal werkzaamheden die u het liefst dezelfde dag uit laat voeren! Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen van een lekkage of het oplossen van een verstopping in de afvoer. Voor beide klussen kunt u op de hulp van onze spoedservice in Leeuwarden rekenen. Onze spoedloodgieter heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van dergelijke klussen, waardoor u binnen een zeer korte tijd van deze vervelende complicaties verlost bent. Houd er rekening mee dat het zeker bij lekkages van groot belang is dat u de hulp van een loodgieter zo snel mogelijk inschakelt!

Een lekkage laten verhelpen door onze spoedservice

Een lekkage is om twee redenen erg vervelend: de bron van een lekkage is nauwelijks met het blote oog te vinden en een lekkage kan voor een blijvende waterschade zorgen. Denk bij deze waterschade aan schimmelplekken op muren, vloeren en plafonds. Ook kunnen er rottende plekken in het houtwerk onder uw dakbedekking ontstaan als de lekkage niet tijdig verholpen wordt. Een loodgieter beschikt over speciale hulpmiddelen om een lekdetectie uit te voeren. Denk aan een lekdetectie met ultrasone trillingen, een lekdetectie met een thermografische camera, enzovoorts.

Des te sneller u de lekkage laat verhelpen, des te kleiner is de kans op een ernstige waterschade! Het kost vaak al snel enkele maanden voordat een dergelijke waterschade volledig verholpen is. Het vocht zal namelijk eerst uit uw woning moeten trekken, voordat men kan beginnen aan het herstel van de waterschade. Waar in huis denkt u momenteel last te hebben van een lekkage? Onze spoedservice komt de lekkage graag voor u verhelpen.

Problemen met de cv-ketel in huis

Ook voor het oplossen van storingen in de cv-ketel kunt u op de hulp van onze spoedloodgieter rekenen. Bij een cv-ketelstoring is het in sommige gevallen mogelijk om zelf voor een oplossing te zorgen. Zoek de foutcode op het display van de cv-ketel bijvoorbeeld op in de handleiding van de cv-ketel, om te kijken hoe u de storing kunt verhelpen. Soms is het voldoende om de cv-ketel te resetten. Een stappenplan voor het resetten van de cv-ketel vindt u eveneens in de handleiding van uw apparaat. Lukt het u niet om de cv-ketelstoring op deze manier te verhelpen? Schakel onze spoedservice in om voor een oplossing te zorgen!

Onze spoedservice is zowel op werkdagen, als in de weekenden te bereiken. Daarbij kunt u ons zowel overdag, als op de late avond inschakelen.

[button size=”big_large” icon=”fa-phone” target=”_self” hover_type=”default” font_style=”normal” font_weight=”500″ text_align=”center” text=”058-7820449″ icon_color=”#ffffff” link=”tel:0587820449″ color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#5894f8″ hover_background_color=”#1b6bf7″ border_radius=”4″][vc_separator type=”transparent” up=”25″ down=”0″]

Waarom kiest u voor ons?

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Altijd servicegericht
  • Jarenlang ervaring in het vak
[vc_separator type=”transparent” up=”25″ down=”0″][button size=”large” icon=”fa-clock-o” target=”_self” hover_type=”default” font_weight=”500″ text=”Neem contact op” icon_color=”#ffffff” background_color=”#f3663f” border_radius=”4″ link=”/contact” hover_background_color=”#f2491a”]
[vc_separator type=”transparent” up=”51″ down=”0″]
Menu
Call Now Button